söndag 29 mars 2015

Gratulationskort med rosett

Hej,
Irmelin heter jag och är en av JE Scrap och Hobbys DT's. Jag har fått glädjen att få blogga till er om söndagarna och det kommer främst att vara kort, men det kanske kommer sneaka in någon art journal page, eller t.o.m något helt annat. 


Detta är i alla fall vad jag har åstadkommit som mitt första inlägg:


Som bakgrund på detta kort, har jag använt mig av lite olika ink sprays. Här hemma har jag just nu bara Dylusions. Men kommer i framtiden testa på att göra mina egna mister, vilket det finns produkter för i JE Scrap och Hobbys webbutik. 


I bakgrunden här ser ni skymten av en stencil som jag har använt mig av. Denna kommer från Tim Holtz. Jag gillar att använda mig av stenciler i det jag gör och jag har sett en hel del fina i webshopen, som jag ser fram emot att få testa. 


På den här rosetten har jag använt mig av lite olika runda stämplar från Studio Calico och stämpeldyna från Tim Holtz. Denna är Walnut Stain. Och den finns att köpa här.


På sidan här har jag klistrat fast tre olika satinband. Två i olika rosa nyanser och en i brunt. 


Och i det här hörnet har jag klistrat fast halvpärlor, två i rosa och en i brunt. 


Själva rosetten har jag gjort utifrån en beskrivning och mall som jag hittade på bloggen "How about Orange". Som jag sedan stämplade för att göra mitt eget mönster. Man kan givetvis använda sig av mönstrade papper, så behöver man inte göra eget. Men jag gillar att göra det på detta vis.


Här har jag testat på att göra ytterligare en rosett, som jag stämplat med notmotiv.
Det var allt från mig denna gång!

/DT-Irmelin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar